Technikai információk


Az alábbi fejezetekben összeszedtünk minden olyan információt, amely segít a fejlesztésben, tesztelésben és a kialakított integráció további menedzselésében.

Kérjük mindig kövesse figyelemmel a változásokat, melyekről a Hírek alatt értesülhet! (Legfrissebb hír dátuma: 2018.07.03.)

A DocProcessor segítségével a már dokumentumtípusként definiált struktúrájú információ, dokumentum hozható létre az eBiz rendszerben. A DocProcessor hívása alatt bővebb információt talál ennek használatáról.

A linkes fizetési szolgáltatásnál használatos UUID generálásának leírását a PaymentEntry (Linkes fizetéshez UUID generálása) alatt találja meg!

A SearchEmailByRegID hívása több szempontból is hasznos lehet. Lehetőségünk van pl.: adószám alapján kideríteni, hogy az adott adószámhoz tartozó cég regisztrálva van-e már az OTP eBizben. Amennyiben igen, úgy a cég rendszeren belüli e-mailcímét kapjuk vissza egy válaszban a rendszertől, amennyiben nem szerepel az adatbázisban még az adószám, úgy erre vonatkozó visszajelzést kapunk a rendszer válaszüzenetében. További részleteket a SearchEmailByRegID hívása alatt talál.

A szükséges fejlesztések elvégzését és azok funkcionális tesztelését támogatva, ügyfeleink fejlesztői számára DEMÓ hozzáférést biztosítunk, melynek segítségével lehetőség nyílik letesztelni a fejlesztések sikerességét.

A DEMÓ hozzáférést díjmentesen biztosítjuk.

Előnyök:

  • Tesztelési lehetőség.
  • Ingyenes.

Hátrányok:

  • Dinamikusan változó környezet. (Azonban a külsős csatlakozó rendszereket nagyon ritkán érintik a változások.)
  • Esetenként előfordulhat instabilitás a rendszerben… tekintettel arra, hogy a teszt hozzáférések egy fejlesztői környezethez kapcsolódnak az eBizben.

A fejlesztői- és tesztkörnyezet csak munkanapokon (hétfőtől-péntekig) reggel 6:00 órától, este 21:00 óráig érhető el!


Amennyiben konkrét megvalósítási beállításokat és forgatókönyveket keres, ill. bárminemű kérdés vagy probléma felmerülése esetén, kérjük lépjen kapcsolatba az OTP eBiz Kft. oldali kapcsolattartójával!
  • Oldalforrás megtekintése